Portada > Actualitat > Notícies > Música i paneres a la festa de Nadal de la gent gran de Parets

Música i paneres a la festa de Nadal de la gent gran de Parets

28/12/2021

El Quartet Bora Bora va amenitzar l’acte

Amb motiu de les festes de Nadal, l’Ajuntament de Parets va organitzar el passat dilluns, 27 de desembre, al Teatre Can Rajoler, la tradicional festa nadalenca de germanor adreçada a la gent gran del municipi.

El concert va estar amenitzat pel Quartet Bora Bora i es va fer un sorteig de paneres. A la sortida, els regidors van oferir un obsequi individual a tots els assistents que consistia en una bossa amb polvorons i mascaretes de regal, entre d’altres coses.

La regidora de Gent Gran, Maria Gorina, afirma que "la festa dels avis i les àvies va anar molt bé, una llàstima que la COVID-19 estigui afectant els actes d'aquesta manera, però la cultura no para i amb totes les mesures de seguretat vam poder celebrar-ho. El concert del quartet Bora Bora va ser magnífic, després vam fer una repartició de paneres que va ser un èxit i per últim a la sortida vam repartir els obsequis amb un entrepà, aigua, torrons, polvorons... i vam passar una tarda molt agradable". 

Trobareu les imatges de la festa al Flickr de l’ajuntament.

Arxivat a: Ajuntament, Cultura, Gent Gran
Festa de Nadal de la Gent Gran 2021
Festa de Nadal de la Gent Gran 2021