Portada > Actualitat > Notícies > Una cavalcada de Reis màgica per a tots els nens i nenes de Parets

Una cavalcada de Reis màgica per a tots els nens i nenes de Parets

10/01/2022

Ses Majestats els Reis d'Orient van arribar al nostre poble el passat 5 de gener

La cavalcada de Reis va arribar a Parets el passat 5 de gener, amb Melcior, Gaspar i Baltasar enfilant els carrers de la vila pujats a les seves carrosses, acompanyats pels seus patges reials, els voluntaris, les entitats i els cossos de seguretat. La comesa reial va sortir del passeig de Ronda al voltant de dos quarts de sis de la tarda, on es va iniciar un recorregut que va travessar el poble per l'avinguda de Catalunya i l’avinguda de Francesc Macià, fins a l'aparcament del camp de futbol, on es va fer la rebuda de Ses Majestats amb totes les mesures de seguretat.

Al camp de futbol es va fer la rebuda institucional i els infants van poder saludar als Reis, lliurar la carta, el xumet i rebre una bossa de caramels. La vicealcaldessa de Parets, Casandra Garcia, va entregar als Reis d’Orient la clau que obre totes les portes de la vila. L’acompanyava a l’escenari la regidora de joventut, Maria Gorina, que va donar als reis el cofre dels desitjos, amb tots els missatges que els paretans i les paretanes havien penjat a l’arbre durant les últimes setmanes.

Per evitar aglomeracions i garantir la màxima seguretat per a tots i totes en l’actual situació sanitària arreu del país, no estaven previstes les parades tradicionals a la plaça Josep Marcer ni a la plaça de la Vila i no es van llençar caramels durant el recorregut. Es va demanar també als assistents que portessin la mascareta posada en tot moment, mantenir la distància de 2 metres amb altres persones i no acostar-se a les carrosses.

Tots els que no van poder assistir a l’acte, van poder seguir en directe la cavalcada sense sortir de casa a través del canal audiovisual tvparets.cat i de la ràdio local RAP 107FM. Podeu veure el vídeo aquí.

Podeu trobar les imatges al Flickr de l’ajuntament.

Arxivat a: Ajuntament, Esdeveniments
Cavalcada Reis 2022