Portada > Actualitat > Notícies > tvParets retransmetrà els partits en directe

tvParets retransmetrà els partits en directe

21/01/2022

A partir d'aquest cap de setmana els esdeveniments esportius podran seguir-se en directe al nou canal audovidual en línia de l'Ajuntament

L'Ajuntament de Parets oferirà en directe les competicions federades i els esdeveniments esportius del municipi a través de tvParets, el nou canal audiovisual en línia.

A finals de l'any passat, l'Ajuntament va signar un conveni amb la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) per retransmetre els esdeveniments a través d'EsportPlus.TV, la plataforma de continguts de l'esport català. Ara, els partits també es podran veure en directe i en obert a tvParets (tvparets.cat/directes).

Les càmeres, dotades amb sistemes d'intel·ligència artificial, s’han instal·lat als dos pavellons i al camp de futbol. De moment, podran visualitzar-se els partits que es juguin als dos pavellons i, en les properes setmanes, també es podran veure els partits del camp de futbol. Les gravacions també permetran millorar el rendiment tècnic, ja que els clubs podran disposar de les imatges per analitzar les jugades.

El regidor d'Esports, Alejandro Villena, explica que "l'objectiu de la iniciativa és visibilitzar i promoure l'esport amateur i de base". D'aquesta manera, l'Ajuntament vol donar suport a les entitats mitjançant la difusió dels partits i actes que organitzen i incentivar la pràctica esportiva.

Arxivat a: Comunicació, Esports
El Club Handbol Parets celebra el Memorial Francesc Clos