Portada > Actualitat > Notícies > El Club Atletisme Parets presenta els seus equips per la temporada 2022

El Club Atletisme Parets presenta els seus equips per la temporada 2022

21/02/2022

Va ser el passat divendres, 18 de febrer

El Club Atletisme Parets va celebrar la presentació oficial de la temporada 2022 el passat 18 de febrer a la Sala Cooperativa.

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, explica que “és un dels clubs esportius que tenen més esportistes i per Parets és un orgull. A pesar de la pandèmia, l'entitat ha anat creixent en nombre d'atletes i també amb un nivell cada vegada més alt. Estem veient molts pòdiums d'atletes del club i els vull felicitar per l'èxit que estan tenint”.

El regidor d'Esports, Alejandro Villena, destaca que “l'entitat està treballant molt bé la base i estan sortint molts atletes de Parets que estan progressant molt”.

El Club Atletisme Parets és una entitat que enguany disposa de més de 250 atletes, ja que cada vegada hi ha més joves interessats en l'atletisme. També cal destacar el gran nivell que tenen els seus entrenadors, ja sigui de fons, velocitat, alçada, llançaments o altres categories.

El president del club, Salvador Corbera, destaca que la presentació es va dividir en diversos grups per “la gran quantitat d'atletes que tenen enguany amb més de 250. Ens estem plantejant fer la presentació en un altre lloc més gran per als propers anys perquè cada vegada en som més. Tenim entrenadors de gran categoria i els són els responsables dels èxits de l'entitat. De moment estem anant molt bé als campionats de pista coberta i al cros. D'aquí a poc esperem que els atletes facin bons campionats a l'aire lliure”.

Podeu veure totes les imatges de la presentació al Flickr de l’Ajuntament.

Arxivat a: Esports
Presentació CAP febrer 2022 (3)
Presentació CAP febrer 2022 (1)
Presentació CAP febrer 2022 (2)