Portada > Actualitat > Notícies > Les actuacions de millora de la xarxa 4G i 5G podran afectar temporalment la recepció de TDT a Parets

Les actuacions de millora de la xarxa 4G i 5G podran afectar temporalment la recepció de TDT a Parets

08/04/2022

El servei mòbil de nova generació 4G i 5G amb les bandes de freqüència de 700 i 800 MHz dels principals operadors mòbils estarà disponible a Parets

El servei mòbil de nova generació 4G i 5G amb les bandes de freqüència de 700 i 800 MHz dels principals operadors mòbils es trobarà disponible a Parets. La tecnologia oferta per aquestes bandes de freqüència, anteriorment utilitzada per la TDT, permet oferir més extensió i millor cobertura a interiors.

Les actuacions de millora de la xarxa 4G i 5G podran afectar temporalment, a partir de la setmana que ve, la recepció de Televisió Digital Terrestre (TDT) dels ciutadans de Parets del Vallès. Per tal de solucionar la possible afectació, en cas de produir-se, s’ha habilitat un telèfon i un servei tècnic completament gratuït pels veïns i veïnes del municipi.

L’objectiu de l’actuació és la millora de la velocitat de connexió a internet, els serveis de televisió, el vídeo, la música i, així com, desenes de nous serveis que previsiblement sortiran a la llum durant els propers anys.

La prestació dels serveis mòbils en aquestes bandes de freqüència pot comportar l'aparició de determinades afectacions a la recepció del senyal de TDT dels usuaris de Parets, ja que s'utilitzaven anteriorment per al servei de televisió. Per resoldre les afectacions, en cas d'arribar a produir-se, es pot contactar amb l’empresa Llega700 per resoldre qualsevol tipus d'afectació que es pugui produir a qualsevol usuari de TDT que es vegi afectat per aquest motiu.

Amb aquesta finalitat, s’ha habilitat un telèfon d'atenció gratuït al qual poden recórrer tots els usuaris que necessitin sol·licitar l'actuació a les seves instal·lacions per solucionar les afectacions i, així, es pugui restablir el servei TDT amb total normalitat. El número d'atenció és el 900 833 999 i la pàgina web amb tota la informació és www.llega700.es.

Un cop iniciada la prestació del servei esmentat, en aquest número de telèfon s'atendrà qualsevol sol·licitud de solució d'afectació que presentin els veïns i veïnes. Després de la notificació de l'afectació, un tècnic qualificat es desplaçarà on s'hagi detectat l'afectació i procedirà a fer les tasques de condicionament necessàries per solucionar-la, sense cap cost.

Arxivat a: Ajuntament, Noves tecnologies
Imatge d'arxiu