Portada > Actualitat > Notícies > Torna la tradicional Festa de la Flor al Casal Asoveen

Torna la tradicional Festa de la Flor al Casal Asoveen

02/05/2022

Es van donar tres premis pels millors rams i tres més a la millor rosa

L’Ajuntament de Parets del Vallès va organitzar la Festa de la Flor 2022 el passat dissabte 30 d’abril al matí a les instal·lacions de l’equipament municipal del Casal Asoveen. La celebració es va fer amb la col·laboració dels casals municipals de la gent gran de Parets i va comptar amb el tradicional concurs de rams i roses.

El mateix dia a les 17 h hi va haver una actuació musical en directe amb ball per a tots els assistents a càrrec del conjunt Mar i Cel. L’objectiu de la celebració és que tots els paretans i paretanes puguin escollir la rosa més bella del jardí de casa o bé dissenyar un ram o un centre de flors pròpies i participar en el concurs floral, l’activitat central de Festa de la Flor. Així, tots els concursants han de presentar les seves creacions a partir de les 11 h i a les 12 h es lliuraran els premis als millors treballs.

Els guanyadors del concurs de roses van ser Antonio Pérez, en primer lloc, segona posició per Puri Tejedor, i tercera per Dolores Rodríguez. Respecte als rams, Mercedes Moreno va obtenir la primera posició, en segon lloc Genaro Corrales i Jaime Ribó va rebre la tercera posició.

Podeu veure totes les imatges al Flickr de l’Ajuntament.

Arxivat a: Ajuntament, Cultura, Gent Gran
Festa de la Flor 2022
Festa de la Flor 2022
Festa de la Flor 2022
Festa de la Flor 2022