Portada > Actualitat > Notícies > Parets acull la presentació del llibre ‘Creciendo con la fuerza’ de Xose Lois Deiros

Parets acull la presentació del llibre ‘Creciendo con la fuerza’ de Xose Lois Deiros

10/05/2022

L’acte es va fer el 6 de maig a les 17.30h al Teatre Can Rajoler

Parets del Vallès va acollir la presentació del llibre Creciendo con la fuerza de Xose Lois Deiros el divendres 6 de maig a les 17.30h al Teatre Can Rajoler. La presentació va comptar amb la presència de Mercè Rosich, presidenta de la Federació Catalana d’Atletisme, Salvador Corbera, president del Club d’Atletisme Parets i també amb l’assistència institucional de representants de l’equip del govern local. L’autor de l’obra és entrenador del Club d’Atletisme Parets i l’acte ha estat organitzat pel mateix club esportiu.

El regidor d’Esports de Parets, Alejandro Villena, destaca que “en la presentació del llibre es va tractar el contingut de l’obra referent a les capacitats físiques bàsiques a través de la força, als casos pràctics i als models de sessions per poder fer. En Xose és un entrenador amb molta experiència que està donant un rendiment molt bo al club. A més, també ens agradaria agrair al Club d’Atletisme Parets que segueixi apostant per la formació i creient en entrenadors com en Xose”.

Per la seva banda, Xose Lois Deiros, autor del llibre, ha explicat que “la publicació està pensada perquè qualsevol persona sense ser un expert de la temàtica pugui agafar el llibre i utilitzar-lo per entrenar a persones joves. Al mateix temps, també està pensada per persones que tinguin experiència en el món de l’esport, però que vulgui refrescar informació i  coneixements”.

El llibre Creciendo con la fuerza està ideat com manual sobre l'entrenament i millora de les qualitats físiques bàsiques a través de la força. L’obra, relata l’autor, té un caràcter consultiu que vol ser útil a les persones que comencen en el món de l'esport i necessiten orientar-se per a poder aplicar les teories de la preparació física. Les fotos de la presentació del llibre es poden veure al perfil de Flickr de l’Ajuntament de Parets del Vallès.

Arxivat a: Ajuntament, Esports
Presentació del llibre 'Creciendo con la Fuerza'
Presentació del llibre 'Creciendo con la Fuerza'
Presentació del llibre 'Creciendo con la Fuerza'
Presentació del llibre 'Creciendo con la Fuerza'
Presentació del llibre 'Creciendo con la Fuerza'
Presentació del llibre 'Creciendo con la Fuerza'