Portada > Actualitat > Notícies > Parets celebra el Vermut LGTBI+ i Feminista ‘Fem xarxa’ al Casal de Joves de Cal Jardiner

Parets celebra el Vermut LGTBI+ i Feminista ‘Fem xarxa’ al Casal de Joves de Cal Jardiner

16/05/2022

L’activitat es va fer el diumenge 15 de maig i va acollir el concert a càrrec del grup Desubicades, amb la col·laboració del CEM Maria Grever, i el discjòquei Dj Garabato

Parets del Vallès va acollir, el diumenge 15 de maig, el Vermut LGTBI+ i Feminista Fem xarxa al Casal de Joves de Cal Jardiner. L’activitat va estar acompanyada musicalment a través d’un concert a càrrec del grup Desubicades i el discjòquei Dj Garabato, juntament amb la col·laboració del Centre d’Estudis Musicals (CEM) Maria Grever. A més, l’acte va comptar amb la participació institucional de membres de l’equip de govern local.

La regidora de LGTBI i Transversalitats de Parets, Maria Gorina, destaca que “la trobada del vermut va ser tot un èxit, en un acte que van organitzar les persones que formen part del Punt LGTBI+ de Parets amb els suport de l’Ajuntament, extensible a la resta d’iniciatives i activitats que es proposin des de l’espai. En aquest sentit, ens agradaria donar les gràcies a les organitzadores per formar part del Punt LGTBI+, així com, per la seva col·laboració i implicació en aquest espai”.

L’activitat el Vermut LGTBI+ i Feminista Fem xarxa va estar organitzada per l’Ajuntament de Parets del Vallès, a través del Servei de Feminisme, LGTBI+ i Transversalitats, i el Casal de Joves de Cal Jardiner. Les imatges de la jornada es poden consultar al perfil de Flickr de l’Ajuntament de Parets.

Arxivat a: Ajuntament, Societat
Vermut LGTBI+ i Feminista ‘Fem xarxa’
Vermut LGTBI+ i Feminista ‘Fem xarxa’
Vermut LGTBI+ i Feminista ‘Fem xarxa’