Portada > Actualitat > Notícies > Parets del Vallès celebra la 31a edició de la jornada Els Nostres Avis

Parets del Vallès celebra la 31a edició de la jornada Els Nostres Avis

20/05/2022

La programació de les activitats de la jornada es farà del 13 al 19 de juny i inclou sardanes, xocolatada, playback, havaneres i un dinar de cloenda, entre altres

Parets del Vallès ret homenatge a la gent gran del municipi amb la celebració de la 31a jornada els Nostres Avis que tindrà lloc del 13 al 19 de juny amb més d’una desena d’activitats culturals, formatives i de lleure. L’objectiu de les celebracions és el de posar en valor, donar veu i visualitzar el col·lectiu de la gent gran del municipi de Parets a través de diferents activitats.

La jornada els Nostres Avis s’iniciarà el 13 de juny a les 17 h a la Sala d'Exposicions Can Rajoler amb l’obertura de la nova edició de les jornades i la inauguració de l’exposició d’obres dels treballs fets pels alumnes dels tallers. Seguidament, hi haurà l’espectacle de playback a càrrec del grup La il·lusió no té edat al Teatre Can Rajoler, amb la possibilitat de recollir les entrades el 7 i el 8 de juny a Can Rajoler de 10 a 13 h.

Altres activitats seran una xocolatada el 14 de juny 16 h a la residència Pedra Serrada; una exhibició de country i ball en línia el 15 de juny a les 17.30 h a la Plaça Dr. Trueta; una actuació de la Coral del Casal Sant Jordi i un recital poètic a càrrec de Casal Ca n’Oms a les 18 h; i un concert d’havaneres a càrrec del grup Peix Fregit i cremat de rom a càrrec de Ramon Talarn i Jaume Anfruns, a les 22h, el 16 de juny.

El Ball de les Jornades amb l’actuació del grup Chocolat a l’era de Ca N'Oms es farà el 17 de juny a les 22 h i el 18 de juny, de 10 a 12 h, hi haurà al Parc la Linera la 24a Trobada de puntaires i la 1ra Trobada de multilabors, seguida de Sardanes amb la Cobla La Flama de Farners. La cloenda de les jornades es farà el 19 de juny amb un dinar de cloenda, on hi haurà un espectacle i ball a un preu de 10€ per als avis del poble i 20€ per als acompanyants.

Per altra banda, a més de la 31a Jornada els Nostres Avis, del 22 de juny al 2 de juliol hi haurà: una jornada de po­rtes obert­es de txikung; un campionat de petanca; el 3r Concurs de cuina als tres casals de gent gran; el bingo als Casals; i, finalment, el ball de Revetlla amb el Duet Mar i Cel. Les entrades i els tiquets de les activitats es poden adquirir al Centre Cultural Can Rajoler, el 7 i el 8 de juny de 10 a 13 h, i és imprescindible port­ar el DNI.

Arxivat a: Gent Gran
Els nostres avis img