La 8a edició del torneig Triple La Caixa Parets acollirà equips de tota la península

Dijous, 2 de juny de 2022 a les 00:00
El torneig es farà el 4 i el 5 de juny al pavelló municipal Joaquim Rodríguez

La 8a edició del torneig Triple La Caixa Parets acollirà setze equips de tota la península, el 4 i el 5 de juny, al pavelló municipal Joaquim Rodríguez de Parets del Vallès.

De tots els grups que participen en la competició hi haurà quatre equips nacionals, entre els quals trobarem: l’Hazsten Kirola, del País Basc; l’Asindown, de València; l’Asprona, de Castella i Lleó; i el Fedding Getafe, de Madrid. Mentre que de Catalunya hi acudiran, a més de l’anfitrió Triple Parets, once equips més que són: el Vila Montornés Specials; l’Acidh Barcelona; el CBT-Solc; el CE Magics Barcelona; el FEM Mataró; l’Encert Barcelona; l’Andi Sabadell; el Club Pingüí Terrassa; el CE Llamps Barcelona; i el Sedis Airam.

Entre les activitats que es realitzaran es faran uns all-stars entre els participants barrejats per conferències. A més, per animar el torneig, Triple comptarà amb la presència de jugadors i jugadores d'elit del bàsquet nacional que actuaran com a padrins i padrines de l’esdeveniment, incloent-hi un concurs de tir two ball per a tots els participants.

El torneig s’iniciarà el 4 de juny de 10 a 13 h, després es faran els partits per grups de 15 a 16 h i, finalment, uns all-stars de 16 a 19 h amb els partits classificats de 17 a 18 h i el concurs de tir Two ball. L’endemà, el diumenge 5 de juny, hi haurà de 10 a 12 h una ronda final de partits i posteriorment l’entrega de premis. Finalment, tots els equips podran participar en el concurs de tir.

L'associació Triple treballa en l'organització d'activitats complementàries per ajudar als alumnes amb necessitats educatives especials a desenvolupar les seves facultats, i a adquirir competències per poder fer front satisfactòriament a les situacions que se'ls plantejaran en la seva vida com adults.

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:34