Portada > Actualitat > Notícies > Parets del Vallès acull el lliurament de premis del Concurs de Dibuix Infantil de la Fundació CASSA

Parets del Vallès acull el lliurament de premis del Concurs de Dibuix Infantil de la Fundació CASSA

03/06/2022

El lliurament es va fer a la Sala Serra Cooperativa a càrrec de l’alcalde, Francesc Juzgado, la vicealcaldessa i regidora d’Educació, Casandra Garcia, i el director general del grup CASSA, Xavier Cabanillas

Parets del Vallès va acollir, el 3 de juny, el lliurament de premis del Concurs de Dibuix Infantil de la Fundació CASSA a la Sala Serra Cooperativa. L’entrega dels reconeixements va anar a càrrec de l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, la vicealcaldessa i regidora d’Educació, Casandra Garcia.

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, felicita els guanyadors i destaca la importància dels premis: “Posem en valor el programa EduCASSA que contribueix que els alumnes de les nostres escoles facin activitats lúdiques i creatives i, al mateix temps, es consciencien sobre l’ús responsable i sostenible de l’aigua. És una activitat que fa més de dues dècades que es porta a terme i que serveix perquè els nens i les nenes reflexionin sobre la importància de l’aigua i el consum que en fem”. 

La vicealcaldessa i regidora d’Educació, Casandra Garcia, apunta que “és un projecte d’èxit consolidat al municipi des de fa 25 anys i que es demostra amb la participació de 400 alumnes. A més, ens serveix per conscienciar-nos del consum d’aigua i sobre el bé finit i essencial que és per tothom. En aquest sentit, estem contents de la iniciativa i donem l’enhorabona a totes les guanyadores, aquest any totes dones, i també, a l’escola ACESCO, on cursen els seus estudis totes les alumnes premiades”.

El director general del grup CASSA, Xavier Cabanillas, explica que: “Ha sigut un repte perquè hem hagut de digitalitzar el material del projecte, però finalment ja recuperem la normalitat i ho fem molt contents coincidint amb els 25 anys que fa que fem el programa EduCASSA a Parets. Estem molt satisfets dels resultats, hem vist moltes ganes de preguntar i molta participació per part dels alumnes, a més, també volem agrair el suport que hem rebut per part de l’Ajuntament i de les escoles del municipi”.

Els guardonats d’aquesta edició han estat: el primer premi per la Soraya Rebollo, el segon premi per Uxía Rama, i els accèssits per Lucía López Montero, Laia Linde i Lucía López Andrea.

Tots els premiats són alumnes de l’escola ACESCO i tenen l’edat de 12 anys. Els premis són organitzats anualment per la Fundació CASSA en el marc del programa educatiu EduCASSA. El programa educatiu consisteix en un conjunt d’activitats de sensibilització ambiental adaptades a totes les edats, de 3 a 14 anys,amb l’objectiu d’acostar el cicle integral de l’aigua i fomentar les bones pràctiques sostenibles, en la línia dels Objectius de Desenvolupament Sostenible(ODS). Dins el projecte EduCASSA, la companyia convoca un concurs de dibuix en què poden participar els i les estudiants que prèviament hagin participat en el programa educatiu.

Trobareu les imatges de la jornada al Flickr de l’Ajuntament. 

Arxivat a: Ajuntament, Cultura, Educació, Medi ambient
Parets del Vallès acull el lliurement de premis del Concurs de Dibuix Infantil de la Fundació CASSA
Parets del Vallès acull el lliurement de premis del Concurs de Dibuix Infantil de la Fundació CASSA
Parets del Vallès acull el lliurement de premis del Concurs de Dibuix Infantil de la Fundació CASSA