El govern de Parets demana que la Generalitat de Catalunya solucioni de manera definitiva i urgent la problemàtica de Can Vila

Divendres, 1 de juliol de 2022 a les 00:00
L'alcalde de Parets del Vallès, Francesc Juzgado, ha estat tractant aquesta problemàtica amb l'alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio

Francesc Juzgado, alcalde de Parets, i Casandra Garcia, vicealcaldessa i regidora d’Educació, s'han posat a disposició per anar de la mà amb tots els ajuntaments (24) de municipis amb alumnes en aquesta Escola d'Educació Especial, davant de la Generalitat de Catalunya, perquè puguin iniciar el curs lectiu amb normalitat. El nostre municipi té 11 alumnes en aquesta escola.

Francesc Juzgado i Casandra Garcia ho van traslladar ahir a la comunitat educativa de Parets, durant el Consell Escolar Municipal.

L'alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio, conjuntament amb l'AMPA de l'escola, van  enviar fa uns dies una carta al conseller d'Educació de la Generalitat de Catalunya, Josep González-Cambray (ERC), perquè assumeixi les competències obligatòries d'escolarització i inversió.

Dos dels edificis del centre presenten problemes estructurals que impossibilitan iniciar el curs lectiu al setembre en aquesta situació.

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:35