Portada > Actualitat > Notícies > La Policia Local de Parets deté a dues persones per dos robatoris amb força

La Policia Local de Parets deté a dues persones per dos robatoris amb força

27/07/2022

L’actuació es va produir el 22 de juliol al voltant de l’estació de tren de la vila

La Policia Local de Parets del Vallès va detenir dues persones, el 22 de juliol, acusades presumptament de dos robatoris amb força en grau de temptativa. L’actuació policial es va activar a les 11.30 h després que el cos de Parets rebés una trucada on s’informava d’un robatori i de la posterior fugida dels lladres.

En el lloc dels fets es van desplaçar dues patrulles i van realitzar la recerca per la zona de l'estació de trens del municipi, va ser allà, on van identificar a quatre persones presumptes autores per les descripcions facilitades. Fetes les actuacions, els agents van procedir a la detenció de dues de les persones identificades que portaven objectes que els relacionaven amb el robatori denunciat, mentre que les altres dues persones van ser identificades.

La policia local va obrir les corresponents diligències penals i va traslladar els dos detinguts a l'ABP del cos dels Mossos d'Esquadra per ser presentats davant del jutjat corresponent. Al mateix temps, la policia de Parets manifesta el seu agraïment per la col·laboració ciutadana.

Arxivat a: Ajuntament
Policia Local Parets