Portada > Actualitat > Notícies > Parets del Vallès celebra la Castanyada per a la gent gran

Parets del Vallès celebra la Castanyada per a la gent gran

21/10/2022

Els Casals Sant Jordi, Ca n'Oms i Asoveen acolliran la festivitat el 27, 28 i 29 d’octubre, respectivament

Parets del Vallès celebrarà la Castanyada per a la gent gran als casals del municipi els dies 27, 28 i 29 d’octubre. El Casal Sant Jordi ho celebrarà dijous 27 octubre, a les 16 h, amb un berenar i amb una actuació de ball amb el Duet Lazena. Per la seva banda, el Casal Ca n'Oms, el 28 d’octubre a les 17 h, i el Casal Asoveen, el 29 octubre a les 16.30 h, amb un berenar i un ball amb Choffers. La festa del Casal Ca n'Oms es farà a la Sala Basart Cooperativa.

La venda d’entrades es fa a cada casal pel preu de 3 euros.

Arxivat a: Cultura, Gent Gran
Castanyes

Arxius adjunts