Portada > Actualitat > Notícies > Parets del Vallès celebra la Nit Jove al Teatre Can Bujtosa

Parets del Vallès celebra la Nit Jove al Teatre Can Bujtosa

01/12/2022

L’activitat es farà el 16 de desembre a les 22 h

Parets del Vallès celebrarà, el 16 de desembre, la Nit Jove al Teatre Can Bujtosa, i inclourà les actuacions musicals de Laura West i DJ Tony D. L’horari de l’esdeveniment serà a partir de les 22 h i l’entrada serà lliure i gratuïta. 

La regidora de Joventut, Maria Gorina, destaca que “volem aconseguir que els i les joves del nostre municipi sentin que tenen nous espais per a ells i elles, i tot i que ja oferim una gran oferta des del casal de Cal Jardiner, també som conscients que activitats com aquesta també són demandades. Gràcies als pressupostos participatius una nit pels i les joves també és possible”. 

Arxivat a: Ajuntament, Joventut
Nit jove

Arxius adjunts