La Policia Local de Parets imparteix xerrades sobre assetjament a les escoles públiques del municipi

Dimecres, 1 de març de 2023 a les 00:00
S’han celebrat sessions a totes les escoles públiques del municipi i el dia 2 i 3 de març se’n faran dues més a l’Escola Lluís Piquer

La Policia Local de Parets continua impartint les xerrades sobre assetjament a les escoles públiques del municipi amb l’objectiu de prevenir el fenomen entre els infants i els joves del poble. En aquest sentit, les properes sessions se celebraran el proper 2 i 3 de març a l’Escola Lluís Piquer, adreçades als alumnes de cinquè.

El sergent de la Policia Local, Jordi Galera, encarregat d’impartir la xerrada destaca que “estem molt contents de la participació i rebuda de les sessions, la nostra intenció és que els nens i nenes deixin de ser espectadors i que facin un pas endavant. Aquest és el missatge que els volem transmetre, a més, la nostra intenció és adreçar aquestes xerrades també als pares i mares dels alumnes del municipi que tinguin un fill o filla en edat escolar”.

Les sessions de la Policia Local destinades als alumnes de cinquè i sisè dels centres educatius són fruit del treball conjunt de les regidories d’educació i de seguretat del consistori i s’han celebrat a totes les escoles públiques del municipi.

Per altra banda, la Policia Local ha estès la proposta de fer xerrades sobre assetjament als pares i mares dels alumnes de les escoles de Parets, a través de les AFA (Associacions de Famílies d’Alumnes) i les AMPA (Associacions dels Pares i Mares dels Alumnes) del municipi. 

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:46

Imatges