Inauguració de les noves àrees de joc infantil del Parc de Can Berenguer de Parets

Dimarts, 14 de març de 2023 a les 00:00
La inauguració es farà el diumenge 19 de març a les 12 h i comptarà amb parlaments, una actuació infantil i un refrigeri popular

Parets del Vallés acollirà, el 19 de març, a les 12 h, la inauguració de la reforma i rehabilitació de les dues àrees de joc infantil del Parc de Can Berenguer. L’acte inclourà parlaments, una actuació infantil, l’obertura dels jocs i un refrigeri popular pels assistents.   

La reforma integral ha consistit en la nova instal·lació de nous elements de jocs per a diferents edats, entre els quals dos nous gronxadors (amb seients bressol també), un joc de rotació, una caseta, un trenet, dues estructures multijocs, una xarxa, un nou joc inclusiu i dues molles.

L’objectiu de l’actuació per part del govern local és el de treballar per aconseguir un entorn més amable amb els infants del municipi i estan previstes noves actuacions a la resta de parcs i de jocs infantils de tots els barris de Parets. 

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:46