Portada > Actualitat > Notícies > Inauguració de les noves àrees de joc infantil del Parc de Can Berenguer de Parets

Inauguració de les noves àrees de joc infantil del Parc de Can Berenguer de Parets

14/03/2023

La inauguració es farà el diumenge 19 de març a les 12 h i comptarà amb parlaments, una actuació infantil i un refrigeri popular

Parets del Vallés acollirà, el 19 de març, a les 12 h, la inauguració de la reforma i rehabilitació de les dues àrees de joc infantil del Parc de Can Berenguer. L’acte inclourà parlaments, una actuació infantil, l’obertura dels jocs i un refrigeri popular pels assistents.   

La reforma integral ha consistit en la nova instal·lació de nous elements de jocs per a diferents edats, entre els quals dos nous gronxadors (amb seients bressol també), un joc de rotació, una caseta, un trenet, dues estructures multijocs, una xarxa, un nou joc inclusiu i dues molles.

L’objectiu de l’actuació per part del govern local és el de treballar per aconseguir un entorn més amable amb els infants del municipi i estan previstes noves actuacions a la resta de parcs i de jocs infantils de tots els barris de Parets. 

Arxivat a: Ajuntament, Via pública
Can Berenguer