Parets posa en marxa el projecte de lluita biològica per a la prevenció i eliminació de plagues

Dimecres, 19 d'abril de 2023 a les 00:00
El control biològic s’ha iniciat avui, 19 d’abril, i es durà a terme el 20 i 21 d’abril, i també es faran controls fitosanitaris de la galeruca i d’endoterapia dels oms

L'Ajuntament de Parets, a través del servei de Verd Urbà, posa en marxa, durant els propers dies, un projecte de control biològic de plagues i malalties de l'arbrat viari del municipi. El control biològic s’ha iniciat avui, 19 d’abril, i es durà a terme el 20 i 21 d’abril. A més, en els propers dies es realitzaran també controls fitosanitaris de la galeruca i d’endoterapia dels oms.  

El projecte de control biològic consisteix en l'alliberament de fauna útil per lluitar contra diferents plagues als arbres de Parets, amb l'objectiu de reduir els tractaments químics i afavorir la implantació de depredadors naturals que minimitzen la presència de plagues i malalties, i gaudir d'un espai comú més saludable.

Per altra banda, per lluitar i prevenir les plagues de primavera i estiu, també es realitzaran els controls fitosanitaris de la galeruca dels oms, durant la nit de l’11 al 12 de maig, així com els controls d’endoteràpia dels oms, durant el 8 i 9 de maig, en horari diürn. 

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:46