Portada > Actualitat > Notícies > Jornada de portes obertes de la piscina municipal descoberta al parc fluvial

Jornada de portes obertes de la piscina municipal descoberta al parc fluvial

18/05/2023

La jornada oberta al públic es farà el dimecres, 24 de maig, de 18 a 21 h

Parets celebrarà la jornada de portes obertes de la piscina municipal descoberta al parc fluvial el 24 de maig, de 18 a 21 h. L’equipament té una capacitat màxima de 340 persones amb una superfície de parcel·la de 2500 m2.

La piscina per adults es tracta d’una piscina desbordant de 25 x 10 m amb una rampa accessible i una profunditat variable de 1.10 m a 1.80 m, el vas de la qual disposa de rampa i escala que permeten l'ús de la piscina a les persones amb mobilitat reduïda. La piscina infantil, que és una piscina desbordant de 4 x 10 m, amb una làmina d'aigua de 40 m² i una profunditat de 0.50 m.

En total, l’equipament disposa d’un espai de repòs de 1000 m2. La informació sobre la jornada de portes obertes es pot consultar al portal web de l’Ajuntament.

Arxivat a: Ajuntament, Esports, General
piscina

Arxius adjunts