Portada > Actualitat > Notícies > Més de 500 persones participen en la nova edició de la caminada El Piolet

Més de 500 persones participen en la nova edició de la caminada El Piolet

22/05/2023

L’activitat es va dur a terme el 21 de maig per la zona de Gallecs

El Centre Excursionista de Parets (CEP) va organitzar la caminada popular no competitiva El Piolet, el 21 de maig, amb la participació de més de 500 persones. La caminada consistia en un recorregut d’11 quilòmetres apte per tots els públics que va permetre descobrir l’entorn més proper del municipi.

Els més de 500 participants van gaudir d’una jornada festiva practicant esport a l’entorn natural de Parets. L’organització va col·locar avituallaments líquids i sòlids durant el recorregut, una bona part del qual es va realitzar per Gallecs passant per l’ermita o el bosc de can Beira. L’activitat va començar a la seu de l’entitat i va reunir a moltes famílies paretanes en una jornada esportiva pels voltants del municipi. A més, tots els participants van rebre una samarreta especial de la caminada. La caminada s’organitza des de l’any 2005 i forma part de les activitats fixes anuals organitzades pel CEP.

Les imatges de la caminada es poden veure al perfil de Flickr de l’Ajuntament.

Arxivat a: Ajuntament, Esports
Piolet
Piolet
Piolet