Portada > Actualitat > Notícies > Arriba la 32a edició de les ‘Jornades els Nostres Avis’ a Parets del Vallès

Arriba la 32a edició de les ‘Jornades els Nostres Avis’ a Parets del Vallès

25/05/2023

La programació de les activitats es farà del 5 a l’11 de juny i inclou sardanes, xocolatada, playback, havaneres i el dinar de cloenda, entre altres

L’Ajuntament de Parets del Vallès ret homenatge a la gent gran del municipi amb la celebració de la 32a edició de les Jornades els Nostres Avis que tindrà lloc del 5 a l’11 de juny amb més d’una desena d’activitats culturals, formatives i de lleure. L’objectiu de les celebracions és el de posar en valor, donar veu i visualitzar el col·lectiu de la gent gran del municipi de Parets a través de diferents activitats.

La jornada els Nostres Avis s’iniciarà el 5 de juny a la Sala d'Exposicions Can Rajoler amb l’obertura de la nova edició de les jornades i la inauguració de l’exposició d’obres dels treballs fets pels alumnes dels tallers. Seguidament, hi haurà l’espectacle de playback a càrrec del grup La il·lusió no té edat al Teatre Can Rajoler.

Altres activitats seran una xocolatada, el 6 de juny, a la residència Pedra Serrada i un concurs de cuina, el 7 de juny, al Casal Asoveen. A més, el 8 de juny, hi haurà, al Casal Ca n'Oms, una actuació de la Coral del Casal Sant Jordi, un recital poètic a càrrec del Casal Ca n’Oms, i, al Parc la Linera, un concert d’havaneres a càrrec del grup Port Bo i cremat de rom a càrrec de Ramon Talarn i Jaume Anfruns.

El 9 de juny es farà una exhibició de country i ball en Línia, a la plaça Dr. Trueta, i el Ball de les Jornades amb l’actuació de MilleniuM Grup, a l’era de Ca n'Oms; el 10 de juny se celebrarà la 25a Trobada de puntaires i segona trobada multilabors i sardanes amb la Cobla La Principal del Llobregat, al Parc la Linera, i l’obra de Teatre Lady Old a càrrec del grup de teatre del casal Asoveen, al Teatre Can Rajoler.

La Cloenda de les Jornades es farà l’11 de juny amb un dinar de cloenda a Valls, al restaurant Masia Bou, amb espectacle i ball,  a un preu de 10 € per als avis del poble i 20 € per als acompanyants. Per altra banda, a més de la 31a Jornada els Nostres Avis, del 29 de maig al 17 de juny hi haurà: una jornada de po­rtes obert­es de Txi Kung; un campionat de petanca; el bingo als Casals; i, finalment, el ball de Revetlla amb el Duo Tempo, al casal ASOVEEN.

Pots consultar el cartell amb totes les activitats al web de l’Ajuntament.

Arxivat a: Ajuntament, Gent Gran
Els nostres avis

Arxius adjunts