Portada > Actualitat > Notícies > Nous cursos i tallers per a totes les edats al Casal de Can Butjosa

Nous cursos i tallers per a totes les edats al Casal de Can Butjosa

25/05/2023

Les activitats es faran durant el mes de juliol i les inscripcions es poden fer a partir del 19 de juny

El Casal de Cultura Can Butjosa ha programat pel juliol una vintena de tallers per a diferents edats, entre els quals hi ha cursos de ceràmica, coaching, pintura, pilates o cuina. Les inscripcions es poden fer a partir del 19 de juny presencialment a Can Butjosa a través d’una transferència de l’import corresponent al número de compte de l’equipament, indicant el nom, cognoms i curs. El pagament també es pot fer amb targeta de crèdit al Casal el dia de la inscripció, en qualsevol cas, els inscrits han de portar el comprovant de pagament abans de començar l’activitat.

Els tallers, cursos i activitats programades per l’estiu estan dividides en les categories: infantils (per a nens i nenes de 6 a 12 anys); i per a adults i joves (per a la resta de persones interessades). Dins la primera categoria hi ha: multitallers artístics, pintura i dibuix, rebosteria infantil, cuina infantil i cuina per a joves. En la segona categoria hi ha: ioga i benestar emocional, mindfulness per reduir l’ansietat, pilates amb utensilis, pilates per a embarassades, taller de raku, ceràmica, iniciació a l’escultura amb materials reciclats, pintura i dibuix, restauració de mobles, reflexologia podal, salsa cubana, fotografia, rebosteria tradicional, art i salut i monogràfics de cuina.

Per a més informació, es pot contactar amb Can Butjosa al carrer de la Salut, 50, trucar al 93 562 35 53 o escriure al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e). L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 15 a 21 h. Els detalls de cada activitat es poden consultar al portal web de l’Ajuntament.

Arxivat a: Ajuntament, Cultura
can butjosa

Arxius adjunts