El Consell de Joves de Parets representa el municipi en el segon Congrés dels Infants i els Adolescents de Catalunya

Dilluns, 20 de novembre de 2023 a les 00:00

L’esdeveniment es va celebrar, el 18 de novembre, a l’Hospitalet de Llobregat

El Consell de Joves de Parets va representar el municipi, el 18 de novembre, en el segon Congrés dels Infants i els Adolescents de Catalunya, que va tenir lloc a l’Hospitalet de Llobregat. La temàtica d’enguany va girar al voltant de la “Violència contra la infància i l’adolescència” i la sessió es va fer en el marc del Dia Mundial dels Drets dels Infants i dels Adolescents, que se celebra anualment el 20 de novembre.

La vicealcaldessa i regidora d’Educació, Casandra Garcia, destaca que “és un luxe que els joves de Parets tinguin l’oportunitat de participar en el Congrés dels Infants i els Adolescents de Catalunya. Per nosaltres és molt important la participació i l’implicació dels joves al municipi. L’experiència de compartir amb altres consellers i conselleres del territori enriqueix la tasca del nostre Consell de Joves”.

Durant tota la jornada nens, nenes i adolescents d’arreu de Catalunya van participar en les activitats jocs, xerrades i dinàmiques relacionades amb el tema d’enguany. Per part del municipi, hi van assistir la consellera Claudia Mercado, de l'INS La Sínia, les conselleres Paula Moreno i Paula López, de l'INS Torre de Malla, i el dinamitzador del grup de joves. El Consell de Joves de Parets es constitueix anualment i és l’òrgan consultiu i de participació dels joves del poble.

Per altra banda, el Consell Nacional dels Infants i Adolescents de Catalunya organitza la trobada per segon any consecutiu amb l’objectiu de recalcar la importància de reivindicar els drets, els deures i donar veu a tots els infants i adolescents de Catalunya.

Darrera actualització: 20.11.2023 | 12:36