El Futbol Sala Parets inicia la celebració del seu 50è aniversari omplint el Teatre Can Rajoler

Dilluns, 15 d'abril de 2024 a les 00:00

El club celebra una gala on presenta els actes que es realitzaran durant aquest any per commemorar els 50 anys de l’entitat

El club Futbol Sala Parets va organitzar divendres passat, 12 d’abril, una gala de presentació dels actes per commemorar el 50è aniversari de l’entitat. El pati de butaques del Teatre Can Rajoler es va omplir de gom a gom amb una àmplia representació del club, amb antics jugadors, entrenadors i presidents que no es van voler perdre l’acte. La presentació va anar a càrrec de Gabi Ribera, qui va ser durant anys l’speaker del Palau Blaugrana. Durant la gala, van pujar a l’escenari i van prendre la paraula Josep Graus, directiu de la Federació Catalana de Futbol, i Manel Alcalà, un dels fundadors del club, a més dels representants municipals.

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, va felicitar el club: “No es fan cada dia 50 anys; això vol dir que el club compta amb molta gent al darrere que hi dedica temps i esforç per tirar endavant l’entitat. Per a un poble com Parets, és una gran notícia que el club Futbol Sala Parets compleixi 50 anys”. Per la seva banda, el 2n tinent d’alcalde, Francesc de la Torre, va elogiar el vessant més social del club: “El FS Parets és una gran família que vetlla per tots els seus membres, apostant per la igualtat, els equips femenins i l’educació en valors. En aquest sentit, agraïm tota la feina de l’equip directiu, els tècnics, les famílies i els jugadors i jugadores, que fan possible tenir un club tan arrelat al poble com el Futbol Sala Parets”. La regidora d’Esports, O’hara Valdívia, també va destacar l’aportació del club a Parets: “Estem molt agraïts de poder acompanyar el club en aquest acte, que dona el tret de sortida a totes les activitats del seu 50è aniversari; una sèrie d’activitats, que fan poble, que fan créixer el club, implicant-se molt en la vida activa del poble”. Per últim, el president del FS Parets, Xavier Prat, va remarcar el creixement en els darrers anys del club: “Vam iniciar el mandat amb pocs equips i ara ens trobem amb 18 equips, és tot un orgull”.   

La gala va començar amb un emotiu minut de silenci en homenatge a Jaume Clapé, un dels fundadors del FS Parets, que va morir a finals del mes de març. Després dels parlaments institucionals, es van presentar els diferents actes que es duran a terme al llarg d’aquest any. Al mes de maig, es durà a terme una trobada de la colla castellera Manyacs i la Colla de Diables de Parets. A més, el 14 de maig, a les 19.30 h, tindrà lloc una xerrada sobre esport i els seus valors, que comptarà amb diversos jugadors emblemàtics del club.

El dia 15 de juny, s’organitzarà el Torneig Jesús de la Torre, que aplegarà tots els equips del FS Parets, i al mes de setembre tindrà lloc el Torneig “Futsal al carrer”. A mitjan octubre, es durà a terme una altra xerrada amb temàtica esportiva, dedicada a l’entrenament invisible. I, a finals de novembre, hi haurà un esdeveniment molt significatiu, amb la presentació d’un llibre commemoratiu del 50è aniversari del club. L’any acabarà amb un acte de cloenda per posar la cirereta a la celebració de 50 anys de futbol sala a Parets.

Podeu veure més fotografies al perfil de Flickr de l'Ajuntament de Parets.

Darrera actualització: 15.04.2024 | 13:07