El govern de Parets demana a Danone que replantegi la seva decisió de tancar la planta paretana

Divendres, 12 de gener de 2024 a les 00:00

L'alcalde de Parets del Vallès, Francesc Juzgado, ha demanat que l'empresa es replantegi la seva decisió per tots els danys col·laterals que provocaria el tancament, entre ells les afectacions als 157 treballadors de la planta.

Per la seva banda, la vicealcaldessa i regidora de Promoció Econòmica i Ocupació, Casandra Garcia, ha remarcat la sorpresa de l'anunci d'una empresa que celebrava el seu 40è aniversari fa un any i ha reafirmat el suport de l'Ajuntament a les famílies que es podrien veure afectades per l'anunci.

L’empresa va celebrar fa poc el 40è aniversari de la fàbrica amb anuncis d'inversions per acabar la digitalització dels sistemes operatius i l’any passat va anunciar que preveia invertir 6,7 milions, que s'afegirien als milions invertits recentment per crear la nova línia de producció destinada a alternatives vegetals al iogurt. La planta de Parets és la primera d'Europa en produir en dos circuits diferents productes làctics i alternatives vegetals i entre el 2020 i 2022, s'hi van invertir 16 milions d'euros per consolidar els dos circuits.

 

Darrera actualització: 12.01.2024 | 14:42