El Ple de Parets aprova el pressupost per al 2022 per millorar la vida de les persones i el municipi

Dijous, 23 de desembre de 2021 a les 00:00
Els comptes han rebut els vots favorables de l'equip de govern, format pel PSC i Sumem, l’abstenció d'Ara Parets-ERC i els vots en contra de Parets per la República-JuntsxCat i Ciutadans

L'Ajuntament de Parets ha aprovat el pressupost per al 2022. Els nous comptes destinaran més de 29 milions d'euros a projectes de transformació per millorar la vida de les persones i el municipi. L'equip de govern ha presentat el pressupost a la sessió plenària d'aquesta tarda. El document ha rebut deu vots favorables de l'equip de govern, set del PSC i tres de Sumem, cinc abstencions del grup d'Ara Parets-ERC, i dos vots en contra, un de la regidora de Parets per la República-JuntsxCat i un del regidor de Ciutadans.

El pressupost per al 2022 se centra en projectes clau per al present i el futur del municipi. Els comptes tenen l'objectiu d'impulsar inversions de transformació que donin un nou impuls i adaptin Parets a les necessitats de la ciutadania i als reptes del futur. El nou pressupost també servirà per consolidar projectes d'èxit reconegut.

El pressupost puja a 29.685.235 euros, un 6,74% més respecte al 2021. D'entre els grans projectes en destaquen la construcció de l'institut escola, la rehabilitació del Casal per a la gent gran Ca n'Oms, la gratuïtat dels llibres de text i del material didàctic en els cursos de primària i secundària, la redacció del projecte per a la construcció de la nova estació de tren park&ride, la redacció del projecte per a la construcció d'un tercer pavelló, la recuperació social, ecològica i paisatgística del riu Tenes i del seu entorn i la construcció de la piscina descoberta. El govern municipal continua la seva aposta per les persones. Per això, els comptes prioritzen les polítiques socials i el foment de l'ocupació i intensifiquen les accions en matèria d'igualtat, de joventut i de gent gran. A més, també es fan prevaler la neteja, la seguretat, l'educació i la cultura.

A la imatge adjunta podeu veure les actuacions principals i les partides destacades per àrees i serveis recollides en el pressupost.

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:20