Empreses de la zona participen en una jornada sobre comerç internacional en el Servei Local d'Ocupació de Parets

Dimarts, 7 de novembre de 2023 a les 00:00

La ponència s’ha celebrat avui, 7 de novembre

L’SLOP (Servei Local d'Ocupació de Parets) ha acollit avui, 7 de novembre, la jornada “Exporta amb confiança”, de la Cambra de Comerç de Barcelona, centrada a donar eines gratuïtes per la priorització de mercats i la identificació de barreres comercials. Els principals aspectes que s’han tractat han estat els fluxos de comerç pel que fa al valor del creixement, dels països proveïdors i de les importacions i exportacions, així com de les barreres comercials aranzelàries i no aranzelàries.

La sessió ha estat presentada per la vicealcaldessa de Parets i regidora de Promoció Econòmica, Casandra Garcia. Mentre que la ponent ha estat la Minerva Estruch, tècnica d’internacionalització de la Cambra de Barcelona.

La vicealcaldessa i regidora de Promoció Econòmica, Casandra Garcia, ha destacat que: “És un plaer col·laborar amb la Cambra de Comerç per donar eines a les empreses de l'entorn en diferents àmbits en aquest cas en l’àmbit de les exportacions segures i amb confiança, i així créixer en l'àmbit empresarial que al final això repercuteix en l’augment d’activitat econòmica del nostre territori”.

A més de la formació, la ponència ha servit per informar a les empreses del servei d’ajudes que té l’Ajuntament pel que fa a contractacions a través de l’SLOP. Al mateix temps que per fer xarxa entre els participants que han estat empresaris i empresàries, majoritàriament de la zona del Baix Vallès, dels municipis de Parets, Montornès, Montmeló i Martorelles, entre altres.

Darrera actualització: 07.11.2023 | 14:09

Imatges