Fira d'atraccions i Espai Jove, per a nens i joves a la Festa Major d’Estiu de Parets

Divendres, 14 de juliol de 2023 a les 00:00

La Festa Major d'Estiu tornarà a comptar amb la Fira d'atraccions al carrer de Víctor Català. La Fira d’atraccions, però, enguany no comptarà amb la venda de tiquets solidaris, ja que els firaires no han volgut continuar col·laborant de manera solidària, com havien fet anteriorment des del 2012, a causa dels increments de costos que han tingut els darrers anys.

Pel que fa a l'Espai Jove, ubicat al carrer de la Premsa cantonada amb el carrer Logística, acollirà el concert dels 40 Urban On Tour 2023 amb música electro latino i reggaeton, que disposarà de totes les mesures de seguretat, d’enllumenat i de mobilitat.

De fet, ja fa dies que s'ha barrat la zona i s'han fet diverses reunions i actuacions durant les darreres setmanes. A més, l'Espai Jove també comptarà amb els mateixos serveis que el parc la Linera, com el Punt Lila i LGTBI+ contra les agressions sexistes, el Punt de Consum Responsable, el servei de bar i el servei sanitari, entre altres.

També, com a novetat a la Festa Major d’enguany, els joves majors de 14 anys tenen l’Escape City, un scape room exterior amb quatre proves teatralitzades de temàtica medieval a quatre indrets del barri Antic per desvetllar l’enigma i recuperar l'Esferium.

 

Darrera actualització: 25.07.2023 | 14:44