Ja està a la venda el nou llibre de curiositats del comunicador paretà Alfred López

Dimarts, 2 d'abril de 2024 a les 00:00

L’escriptor i divulgador paretà ha recopilat 366 noves curiositats del dia a dia en el llibre Esto es curiosísimo, un nou volum de la seva nissaga “Ya está el listo que todo lo sabe”.

L’escriptor, comunicador i divulgador Alfred López ja té a la venda un nou llibre amb més curiositats del dia a dia. Des d’aquest 1 d’abril es pot trobar a Amazon el llibre Esto es curiosísimo, un volum que recopila 366 anècdotes i històries sorprenents. Es tracta del seu setè llibre, i el 5è de la nissaga basada en el seu blog “Ya está el listo que todo lo sabe”. Al llarg de les seves pàgines, Alfred López dona respostes a preguntes tan quotidianes com d’on sorgeix l’expressió “se t’ha menjat la llengua el gat” o quin és l’origen de les croquetes; i d’altres tan inversemblants com quin és el primer acudit de la història. En total, són 366 noves curiositats, una per cada dia de l’any i una més de regal, per ser, com ell mateix diu, “cada dia una mica més llest”.

Alfred López va iniciar el 2006 el blog “Ya está el listo que todo lo sabe”, considerat un blog de referència en castellà per la revista especialitzada Personal Computer & Internet. El que va començar sent un entreteniment es va convertir en un primer llibre l’any 2012. Des d’aquell moment, López ha publicat cinc llibres dedicats a les curiositats i col·labora en diversos espais, tant de televisió com de ràdio.

Darrera actualització: 02.04.2024 | 12:40