L’Ajuntament de Parets del Vallès actualitza el cens de les activitats econòmiques del municipi

Divendres, 15 de setembre de 2023 a les 00:00

La iniciativa es porta a terme amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona a tot el municipi i el treball de camp s’iniciarà en els propers dies

L’Ajuntament de Parets del Vallès, amb la col·laboració de la Gerència de Serveis d’Habitatge, Urbanisme i Activitats de la Diputació de Barcelona, inicia l’actualització del cens de comerços i indústries, pel que fa a les instal·lacions i a les activitats econòmiques que s’exerceixen en el terme municipal.

El regidor d’Urbanisme, Lucio Gat, destaca que “es tracta d’una eina que a nivell intern facilitarà a l’Ajuntament la gestió i l’actualització de totes les dades de les diferents activitats econòmiques que exerceixen al municipi i que, a més, mitjançant la web institucional, podrà ser consultada pels ciutadans i les ciutadanes, entre altres persones interessades pel nostre sector comercial”.

El treball de camp del cens començarà els propers dies, anirà a càrrec de l’empresa Solucions Geogràfiques SCCL i consistirà a comprovar totes les activitats econòmiques del municipi en funcionament i realitzar-ne un registre actualitzat. El cens i la documentació recollida per l’empresa es podrà consultar a través de la web municipal. A més, les dades s’introduiran a un sistema d’informació geogràfica que inclourà, entre elles, el nom comercial de l’establiment, l’emplaçament i la fotografia de l’activitat.

Darrera actualització: 15.09.2023 | 11:43