L'alcalde de Parets i la vicealcaldessa i regidora de Salut es reuneixen amb el Conseller de Salut de la Generalitat

Dijous, 11 de gener de 2024 a les 00:00

Avui 11 de gener, l'alcalde de Parets, Francesc Juzgado i la vicealcaldessa i regidora de salut, Casandra Garcia han realitzat una visita oficial al Conseller de Salut, Manel Balcells.

Durant la reunió, que s'ha dut a terme a petició del govern de Parets, l'alcalde i la vicealcaldessa s'han interessat per conèixer la situació del projecte de reforma i ampliació del CAP que el conseller va anunciar el darrer mes de maig a Parets del Vallès. El Conseller es va comprometre a executar una reforma i ampliació del CAP de Parets per valor d'uns tres milions d'euros.

Membres de l'equip del Conseller han explicat en el transcurs de la trobada que el projecte de reforma i ampliació del CAP està iniciat i que es preveu la seva aprovació en els pròxims mesos, després s'haurà d'incorporar a la llista de projectes pendents d'execució. Tot i que la previsió és de començar les obres a principis de l'any 2025. I els representants municipals han demanat participar a l'elaboració del projecte.

A la trobada, també s'han comentat altres temes com projectes de coordinació entre l'Ajuntament i el CAP de Parets referents a la Salut Comunitària.

Darrera actualització: 11.01.2024 | 14:24