Les obres de millora de la deixalleria comarcal de Parets començaran el pròxim 6 de maig

Dimarts, 16 d'abril de 2024 a les 00:00

Els treballs tenen una durada prevista de 7 mesos, durant els quals la instal·lació estarà tancada, però s’oferiran alternatives

Les obres d’ampliació i millora de la deixalleria comarcal de Parets del Vallès començaran el pròxim 6 de maig. Es tracta del projecte de reforma integral de les seves instal·lacions, aprovat pel Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental a principis d’aquest any. La durada prevista dels treballs és de 7 mesos, el que implica que la deixalleria estarà tancada fins a finals d’any. Es recomana als usuaris que facin ús de les deixalleries més properes, que són Montmeló, Lliçà de Vall, Mollet del Vallès o Granollers Sud. La deixalleria de Montornès està tancada perquè també s’hi estan fent obres de millora.

El cost total del projecte de reforma integral de la deixalleria comarcal és de 466.148,32 euros, sense cap cost per a l’Ajuntament de Parets. Les actuacions previstes tenen l’objectiu de fomentar la reutilització i afavorir la inclusió social i laboral. Així doncs, algunes de les actuacions de millora consistiran en: l’adaptació de la instal·lació per disposar d’una zona dedicada al projecte RNova, amb una botiga de segona mà i un espai d’intercanvi; la preparació d’una zona de desballestament de voluminosos amb l’objectiu de millorar la valorització i tractament dels residus, i l’ampliació de l’espai per ubicar-hi un rodet triturador i més caixes, que permetrien un increment en la capacitat d’emmagatzematge dels residus i materials.

Darrera actualització: 16.04.2024 | 13:31