Les preinscripcions per a l’Escola Municipal de Música s’obriran a principis de maig

Divendres, 12 d'abril de 2024 a les 00:00

La preinscripció s’haurà de formalitzar, del 6 al 17 de maig, de forma telemàtica amb certificat digital a la seu electrònica de l’Ajuntament de Parets del Vallès (paretsdelvalles.eadministracio.cat).

L’Escola Municipal de Música ja prepara el pròxim curs i, com la resta de centres educatius, en les pròximes setmanes obrirà el seu procés de preinscripció per al curs 2024-2025. La preinscripció s’haurà de realitzar de forma telemàtica, amb certificat digital, a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Parets (paretsdelvalles.eadministracio.cat). Hi haurà temps per formalitzar la preinscripció del 6 al 17 de maig. En el moment de la preinscripció, caldrà presentar el formulari “Sol·licitud de preinscripció”, sense que es requereixi cap altra documentació addicional.

En cas que la demanda sigui major que les places que s’ofereixen, es tindran en compte diversos criteris per adjudicar-les. Al final del procediment, es formarà una llista d’espera amb les sol·licituds que han quedat sense plaça i les presentades fora de termini.

Més endavant, del 3 al 14 de juny, s’haurà de formalitzar la matrícula, de manera presencial a l’escola i en horari de tarda. Si no es formalitza, es perdrà la plaça. En el moment de la matrícula, caldrà sol·licitar les ajudes econòmiques per a les famílies nombroses o monoparentals, que tenen una reducció de la tarifa del 50% en la categoria general i del 75% en la categoria especial.

L’Escola Municipal de Música ofereix una extensa i variada oferta educativa, començant amb l’estimulació musical per a nadons o la iniciació musical per als més menuts. Els infants i joves poden aprofundir en el llenguatge musical, així com en l’aprenentatge de diversos instruments musicals. L’Escola Municipal de Música de Parets ofereix ensenyament de piano, guitarra (tant clàssica com elèctrica), baix elèctric, violí, violoncel, flauta travessera, saxo i bateria. Així mateix, des de ben aviat, els alumnes poden prendre part de diversos grups musicals: el combo modern, l’orquestra, les corals o el conjunt instrumental.

Darrera actualització: 12.04.2024 | 10:11