Parets celebra la Setmana de la Salut

Dijous, 4 d'abril de 2024 a les 00:00

Des del 6 fins al 13 d’abril, es duran a terme diverses activitats relacionades amb l’activitat física i la salut, com ara carpes informatives de farmàcies al carrer, xerrades als Casals d’Avis i un programa especial de l’emissora RAP 107.

Aquest cap de setmana es commemora el Dia Mundial de la Salut (7 d’abril). Per aquest motiu, l’Ajuntament de Parets organitza durant els pròxims dies la Setmana de la Salut 2024, que aplega diverses activitats amb els hàbits saludables com a protagonistes.

Les activitats comencen aquest dissabte, 6 d’abril, al matí, amb una Jornada d'activitat física, amb ioga, pilates, zumba i steps, que es realitzarà al parc del Sot d'en Barriques. En cas de pluja, l’activitat es traslladaria a la Pista de Can Butjosa.

Diumenge, 7 d’abril, a les 11.30 h, l’emissora municipal RAP 107 oferirà un programa especial centrat en una xerrada sobre esport i salut amb Pablo Pastor, metge de Parets. A la tarda, el Teatre Can Rajoler acollirà, a partir de les 18.30 h, la interpretació de l’obra teatral Mal de coraçon, de la Companyia Solidària.

Dilluns, 8 d’abril, la Farmàcia Dacil Pérez estarà present al mercat setmanal de Can Berenguer, durant el matí, en una carpa informativa sobre salut capil·lar (caiguda, seborrea, fragilitat...). Dimecres, dia 10, serà el torn de la Farmàcia del Poble, que s’instal·larà, també al matí, al mercat setmanal del Camp de les Peces, en una carpa informativa sobre els hàbits per a una bona protecció solar.

Les activitats continuaran dijous, 11 d’abril, amb unes xerrades que es duran a terme als Casals d’Avis, en les quals es donaran consells per reconèixer dues malalties cardiovasculars, com són l’infart agut de miocardi i l’ictus. Les xerrades aniran a càrrec dels professionals sanitaris del CAP i es duran a terme als casals Asoveen (de 15.15 a 16.30 h), Sant Jordi (de 16.45 a 18 h) i Ca n'Oms (de 18.15 a 19.30 h).

A més d’aquestes activitats, les biblioteques de Can Butjosa i Can Rajoler exposaran durant tota la setmana diversos llibres dedicats a la salut i els bons hàbits.

Darrera actualització: 04.04.2024 | 10:37