Parets celebrarà una nova trobada de comerciants ‘Cafè Comerç’ al Casal de Casal Can Butjosa

Dimarts, 21 de març de 2023 a les 00:00
La trobada es farà el diumenge, 26 de març, d’11 a 14 h

Parets del Vallès acollirà la trobada de comerciants Brunch Comerç, dins les jornades Cafè Comerç, el proper diumenge, 26 de març, d’11 a 14 h, al Casal de Casal Can Butjosa. La sessió consistirà en la recepció i benvinguda dels participants, en una xerrada i taula de treball sobre el Decàleg dels valors del comerç de Proximitat. La jornada finalitzarà amb un petit refrigeri pels participants en la trobada.

L'objectiu de Cafè Comerç és organitzar periòdicament trobades amb la participació de membres de l'Ajuntament, experts i comerciants amb l'objectiu de potenciar el sector al municipi. El projecte es proposa com un espai de debat i reflexió on es plantegen necessitats, accions a fer en el futur i temes d’interès comú en el sector del comerç, i està emmarcat dins la campanya Enamorat de Parets. En aquest sentit, el projecte Cafè Comerç té el propòsit de convertir-se en un espai de potenciació del sector comercial i de serveis de la nostra vila.

Les inscripcions per assistir la trobada Cafè Comerç es poden fer via WhatsApp al 617 35 08 26 o trucada al telèfon al 93 573 88 88 indicant l’establiment i el nom de la persona o persones que hi assistiran i de l'establiment.

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:46