Parets commemora el Dia Internacional de les Dones en la Ciència amb visites i activitats educatives amb el suport de l’empresa Stahl Ibérica

Dijous, 15 de febrer de 2024 a les 00:00

Les activitats han consistit en xerrades i en una visita guiada

Amb motiu del Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència que es commemora l’11 de febrer, diferents alumnes de secundària de Parets han participat en activitats relacionades amb la temàtica durant aquesta setmana. La darrera activitat ha tingut lloc avui, 15 de febrer, a les instal·lacions de l’empresa Stahl Ibérica on els alumnes de 4t d’ESO de ciències del centre educatiu NS de Montserrat han participat en una visita guiada. Per part de l’Ajuntament, l’acte ha comptat amb la presència de la vicealcaldessa i regidora d’Educació i Promoció Econòmica, Casandra Garcia, així com de les tècniques del Servei d’Educació municipal.

Per altra banda, el 13 de febrer també van fer-se diferents xerrades relacionades amb la temàtica dirigides als escolars de 3r d’ESO de l’institut la Sínia. Les xerrades van ser organitzades per l’empresa Stahl Ibérica i tenien l’objectiu de promocionar les carreres tècniques i científiques posant el focus en el paper femení de les dones a la ciència.

Stahl Ibérica és una empresa que va nèixer el 1999 i que es dedica a la fabricació i venda de productes químics, en especial, aquells relacionats amb les indústries de tèxtils i de pells, entre altres.

Les imatges de la visita es poden veure al perfil de Flickr de l’Ajuntament.

Darrera actualització: 15.02.2024 | 15:20

Imatges