Parets del Vallès celebra el torneig Memorial Eduard Serra del Club Handbol Parets

Dimecres, 13 de setembre de 2023 a les 00:00

La competició es va celebrar el 9 i el 10 de setembre, al pavelló d’esports municipal Joaquim Rodríguez, va incloure nou partits de diferents categories

Parets del Vallès va celebrar el Torneig Memorial Eduard Serra, el 9 i el 10 de setembre, al pavelló municipal Joaquim Rodríguez. La competició va incloure nou partits de diferents categories i hi va haver servei de bar per part del club. L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, i la regidora d’Esports, O'hara Valdivia, van encapçalar l’entrega de premis per part de l’Ajuntament de Parets.

Entre els partits que es van disputar hi va haver: el Parets amb Argentona (en la categoria infantil femenina i amb victòria de l’Argentona); el Parets amb l’Andorra (en la categoria infantil masculina i amb victòria andorrana); el Parets amb l’Andorra (en la categoria cadet i amb victòria paretana); el Parets amb el Barça (en la categoria de juvenil masculí i amb victòria blaugrana) i el Parets amb el Cerdanyola (en la categoria sènior B i amb victòria del Cerdanyola).

A la categoria sènior, el primer equip es va enfrontar al juvenil del FC Barcelona, amb una victòria per als blaugrana i el Sant Joan Despí amb La Salle Bonanova, amb la victòria de l'equip de Sant Joan Despí. La fase final del torneig sènior va ser pel tercer i quart lloc amb l'Handbol Parets contra La Salle Bonanova, amb victòria per a l'equip barceloní, i pel primer i segon lloc l’enfrontament del Barça juvenil amb Sant Joan Despí, amb victòria blaugrana.

El torneig porta el nom d’Eduard Serra en homenatge a l’exdirectiu del Club Handbol Parets que va jugar un paper important en moments clau del club. Les imatges del torneig es poden veure al perfil de Flickr de l’Ajuntament.

Darrera actualització: 13.09.2023 | 11:17