Parets es la seu del 31è Campionat d’Espanya en categoria cadet i juvenil

Divendres, 28 de juliol de 2023 a les 00:00

El campionat se celebra entre els dies 28 i 30 de juliol al Pavelló Municipal Joaquim Rodríguez

Ahir dijous, 27 de juliol, al Pavelló Municipal d’Esports Joaquim Rodríguez, es va presentar el Campionat d’Espanya en categoria cadet i juvenil de patinatge artístic, que se celebra entre els dies 28 i 30 de juliol. Parets torna a ser seu d’un campionat de patinatge a nivell estatal i el Club Patí Parets té tres patinadores dins el campionat, una en categoria cadet i dues en juvenil: Johanna Solvas, Ivet Ashurst i Natalia Bertran.

Hi participen en total 28 cadets en categoria femenina, 25 cadets en masculina, 27 juvenils en categoria femenina i 11 juvenils en categoria masculina. El campionat disposa de representants de totes les comunitats autònomes d’Espanya, menys d’Extremadura; un total de 16. A la presentació hi van assistir l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado; la vicealcaldessa, Casandra Garcia; la presidenta del Club Pati Parets, Matilde Gamero i Francesc Jançà, vicepresident de la Federació Espanyola de Patinatge i president de la secció de patinatge artístic.

Francesc Juzgado, alcalde de Parets, va valorar positivament que Parets torni a ser seu d’un campionat de patinatge: “el patinatge Parets fa d’amfitrió del Campionat d’Espanya, per tant, per nosaltres és un orgull com a municipi ser seu del 31è Campionat d’Espanya en cadet i juvenil. És un orgull donar la benvinguda a 16 comunitats de les 17, de tota Espanya, amb 91 participants. Durant aquests dos dies i escaig veurem un patinatge artístic d’alt nivell”.

Matilde Gamero, presidenta del Club Patí Parets, valorava l’alt nivell competitiu: “és molt important que ens tingui en compte la Federació. En aquest campionat hi ha molt nivell i esperem que algú de Parets pugui anar a Europa”.

Darrera actualització: 28.07.2023 | 11:46