Parets rep el Segell Infoparticipa

Dilluns, 15 d'abril de 2024 a les 00:00

El Segell Infoparticipa atorgat per la UAB certifica la transparència informativa de l’Ajuntament

L'Ajuntament de Parets del Vallès va rebre dimarts passat, 9 d’abril, a la Sala d’Actes del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona, el Segell Infoparticipa per la qualitat i la transparència de la comunicació pública per cinquè any consecutiu.

El distintiu està creat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona) i enguany arriba a la seva 11a edició.

L’objectiu del distintiu és promoure la millora de la transparència i la qualitat de la informació que les administracions públiques ofereixen a la ciutadania i també inclou consells comarcals i diputacions, a banda dels ajuntaments.

La regidora de Transparència de l'Ajuntament de Parets, Laura Lozano, afirma que  "només el 12% dels ajuntaments ho aconsegueixen. Els criteris per l’avaluació cada any són més estrictes. De fet, enguany, han disminuït un 23% els ajuntaments aprovats. És un orgull pel nostre poble rebre aquest guardó per tot el que implica com a administració local i la nostra manera d'informar a les nostres veïnes i veïns".

Darrera actualització: 15.04.2024 | 08:30

Imatges