S’obre la convocatòria de subvencions per a empreses que contractin persones usuàries del Servei Local d’Ocupació de Parets (SLOP)

Dijous, 11 d'abril de 2024 a les 00:00

Es tracta de la 13a convocatòria d’aquestes subvencions, que es podran sol·licitar fins al 6 d’octubre d’enguany

L’Ajuntament de Parets obre des d’aquest divendres, 12 d’abril, una nova convocatòria de subvencions adreçades a empreses que contractin persones usuàries del Servei Local d'Ocupació de Parets (SLOP). Hi ha temps per sol·licitar-les fins al 6 d’octubre de 2024.

Es tracta de la 13a convocatòria d’aquestes ajudes econòmiques, dirigides tant a empreses i a comerços de Parets del Vallès, com del seu entorn territorial. Tal com ha explicat la vicealcaldessa i regidora d’Ocupació, Casandra Garcia, “amb aquestes subvencions es pretén fomentar la contractació de persones de Parets, a través de l’SLOP i, així, reduir més la taxa d’atur del poble, encara que les dades d’atur en els últims mesos tenen una tendència molt favorable. Amb aquestes subvencions pretenem disminuir més el nombre d’aturats del municipi”.

Es valoraran especialment els contractes a persones dels següents col·lectius:

  • Dones
  • Joves d’entre 16 i 29 anys
  • Majors de 45 anys i, en especial, els majors de 55 anys
  • Primeres contractacions

Les subvencions també premiaran les contractacions indefinides i els contractes de jornada completa, amb un màxim de 3.200 €.

Els ajuts es concediran per estricte ordre de presentació de les sol·licituds, i fins al seu esgotament. Per a més informació, podeu contactar amb l'SLOP (c. La Volta, 2, planta 1 local 1), al telèfon 93 573 88 96 o al web parets.cat.

Darrera actualització: 11.04.2024 | 11:41