Un Carnestoltes multitudinari omple d’alegria Parets del Vallès

Dilluns, 12 de febrer de 2024 a les 00:00

El poble celebra la festa en els carrers i en el pavelló municipal que va concloure, ahir 11 de febrer, amb l’entrega dels 12 premis i una participació d’un miler de disfresses 

Un any més, sa Majestat el Rei Carnestoltes va visitar Parets del Vallès per omplir els carrers i places de festa, gresca i disbauxa al municipi. La celebració es va fer el diumenge 11 de febrer al carrer Monistrol i va continuar pels carrers de la vila fins a arribar al pavelló municipal amb la participació de més d’un miler de persones. Les disfresses a títol individual i les 15 comparses compostes per 818 persones de Parets i d’altres municipis van gaudir de la jornada que va concloure amb l’entrega de premis a les diferents categories.

Hi va haver un total de 12 premis per disfresses: tres per a la categoria individual per a infants, tres per a adults, dos per a les comparses d’adults, dos per les comparses d’adults local i dos per a les comparses infantils. Els guanyadors van ser: La fantasia del molí de vent, Vikinga i Família Mayura, pel premi individual infantil; Els Furbys han tornat, Diana de V i Sombrero Loco, pel premi individual adult; Safe the ocean i El bosc encantat, per les comparses infantils; Crits indígenes i Comparsa Flow 2K, per les comparses d’adults; i, finalment, El cor de la natura i Les influències del segle passat, per les comparses d’adults locals.

Pel que fa a la participació de comparses, enguany hi va haver vuit comparses infantils i set comparses d’adults. Com ja va passar en l’edició de l’any passat, els premis els podien cobrar també entitats i associacions, a més de persones físiques.

Com a novetat, aquest any la rua es va poder seguir en directe a través de la plataforma de vídeo TvParets.

A més, totes les imatges de la jornada es poden veure al perfil de Flickr de l’Ajuntament.

Darrera actualització: 12.02.2024 | 13:35