Unes 150 persones es reuneixen al Sot d’en Barriques per gaudir de l’activitat física

Dilluns, 8 d'abril de 2024 a les 00:00

Parets va celebrar aquest dissabte, 6 d’abril, el Dia Mundial de l’Activitat Física amb unes masterclass de ioga, pilates, zumba i steps.

Aquest dissabte, 6 d’abril, Parets es va sumar a la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física amb un matí dedicat a l’exercici que es va dur a terme al Sot d’en Barriques. L’activitat va reunir uns 150 participants que van gaudir del bon temps i el sol que va lluir amb força mentre es realitzaven quatre sessions ben diferents.

La Jornada d’activitat física va començar amb una masterclass de ioga, a càrrec de Gesafit Gym. Tot seguit, NEXES Pilates va realitzar una sessió de pilates. A continuació, va ser el torn de BDIR Parets amb una classe de zumba, i va posar el punt final el Gimnàs Parets, fent una sessió d’steps. És el 3r any que se celebra la jornada, emmarcada enguany en la Setmana de la Salut.

La regidora d’Esports, O’hara Valdivia, destaca “la bona acollida de l’activitat, que es consolida i que dona l’oportunitat de treure l’esport al carrer, gràcies a la participació de quatre gimnasos del poble”. Organitzat des del Departament d’Esports, la regidora assenyala que la Jornada d’activitat física té “l’objectiu de conscienciar sobre la importància de practicar activitat física de manera regular i sistemàtica, per millorar la salut i els bons hàbits de vida”.

Podeu consultar totes les fotografies al Flickr de l'Ajuntament.

Darrera actualització: 08.04.2024 | 12:35