Consell Industrial

Dimarts, 28 de juny de 2022 a les 12:00

Cooperar i sumar esforços, claus de progrés

La indústria és el gran motor econòmic de Parets del Vallès. El teixit industrial i empresarial del nostre municipi s’ha constituït en un referent d’innovació, qualitat i desenvolupament. Tot i això, el context de crisi actual també té repercussió en l’activitat econòmica de les indústries de la nostra vila.

El vincle i la cooperació entre l’Ajuntament de Parets del Vallès i les empreses afincades al nostre municipi ha estat sempre excel·lent. Conjuntament, ens hem adaptat a nous paradigmes, hem afrontat nous reptes i hem sabut establir sinèrgies per potenciar el creixement econòmic i l’ocupació.

Ara, però, com a institució, volem fer un pas més enllà, perquè estem convençuts que la clau del progrés és cooperar i sumar esforços de manera col·lectiva. I és en aquest sentit que neix la proposta de constituir un Consell Industrial, un espai d’interrelació entre Administració local i indústria que permeti treballar per interessos comuns en la reactivació de l’economia i del mercat laboral.

Considerem que el Consell Industrial, com a espai de debat, de diàleg i de treball, pot esdevenir el canal de comunicació idoni per dibuixar les estratègies òptimes de promoció i dinamització del teixit empresarial i del mercat laboral. Aquest òrgan ens pot permetre anticipar-nos, ser proactius, i sobretot conèixer encara més de prop les necessitats. Només així podrem assolir el repte de millorar el desenvolupament econòmic del nostre entorn i fomentar la generació de llocs de treball.

Junts, empresaris i industrials, agents socials i econòmics i Administració hem de poder establir els mecanismes necessaris per contribuir a la reactivació econòmica del municipi.

Darrera actualització: 31.08.2022 | 10:03