Medi ambient

Escola de la Natura

L’Escola, inaugurada el 1983, està dedicada a la formació i la divulgació ambientals. Entre les activitats que s’hi desenvolupen destaquen els cursos per a adults i les activitats escolars destinades als centres educatius de la vila. També s’hi organitzen xerrades i tallers sobre temes d’actualitat relacionats amb el medi ambient i s’hi programen sortides per conèixer el patrimoni natural de Parets i del seu entorn més proper. A la vegada, l’Escola és la seu d’associacions com ara els Voluntaris per Gallecs (Volga) i el Grup de Defensa dels Rèptils i els Amfibis de Gallecs (DRAG).

Web: http://escolanatura.parets.cat/

Oficina d"informació ambiental

Aquest equipament, que comparteix espai amb l’Escola de la Natura, té per funció informar i assessorar la ciutadania sobre tots els temes relacionats amb el medi ambient. Qualsevol persona s’hi pot adreçar per obtenir informació o presentar denúncies i suggeriments. També és la responsable de la realització de campanyes d’informació i de sensibilització i de promoure la participació ciutadana en la preservació del medi ambient en el marc de l’Agenda 21 local.

Web: http://mediambient.parets.cat/

Estació metereològica

Des de novembre de 2008, Parets compta amb una estació meteorològica automàtica, ubicada al terrat del CEIP Pau Vila, que forma part de la xarxa d’estacions del Servei Meteorològic de Catalunya. Ofereix, en temps real, mesures de les principals variables: temperatura, pressió atmosfèrica, precipitació, velocitat i direcció del vent, humitat relativa i radiació solar. A la vegada, esdevé un element pedagògic que està a la disposició dels centres escolars de la vila.

Web: http://meteo.parets.cat/

Galende, 12 - 08150 Parets del Vallès - Barcelona
Telèfon: 93 562 17 94
Adreça electrònica: escola.natura@parets.cat
Lloc web: escolanatura.parets.cat
Horari:  
dilluns a divendres de 10 a 13.30 h i de 16 a 20 h
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 19.07.2022 | 12:05

Enllaços

Imatges