Teatre Can Rajoler

Centre cultural que acull un teatre amb capacitat per a 378 persones, una sala d'exposicions, una biblioteca, espais multiusos i serveis administratius.

El teatre Can Rajoler té un rol molt important en la vida cultural del nostre poble i esdevé un bon escenari per a diverses manifestacions artístiques, unes de caràcter professional i d'altres per reactivar la producció d'activitat pròpia, que té com a protagonistes persones i entitats de Parets.

La programació estable de música, teatre, dansa i cinema del centre respon a una oferta de qualitat, alhora que acull la programació infantil de Rialles Parets. S'hi fa prop d'un centenar d'espectacles i activitats al llarg de l'any, que atrauen una mitjana d'onze mil espectadors. La taquilla està informatitzada amb el sistema Tel•entrada per facilitar les entrades per telèfon i disposa d'abonaments trimestrals amb el 30% de descompte.

Des de l'Àrea de Serveis Personals s'ofereix suport constant a les entitats locals, des d'ajuts estrictament econòmics a cessió de material i infraestructures perquè puguin desenvolupar la seva activitat.

Travessera, 1. - 08150 Parets del Vallès - Barcelona
Telèfon: 93 573 98 00
Fax: 93 573 98 04
Adreça electrònica: canrajoler@parets.cat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 18.07.2022 | 12:57