Portada > Temes > Comerç i consum > Sóc comerciant > Serveis al comerç > Generalitat de Catalunya

Generalitat de Catalunya

Logo Generalitat
Logo Generalitat

Departament d’innovació, Universitats i Empresa

Conveni «AVALIS Comerç»

Conveni signat entre la Direcció General de Comerç i AVALIS per facilitar als empresaris i comerciants de Catalunya l'adquisició d'actius i circulant.

+ info: http://www.gencat.cat/diue/serveis/ajuts_subvencions/comerc/financament/avalis/index.html

Incentius al comerç. Programa de millora de la competitivitat, la innovació tecnològica i reforç comercial.

L'objectiu d'aquest programa és contribuir a la millora de l'eficiència i la productivitat de l'empresa comercial; donant suport a les empreses que es troben en el moment de fer un salt a nivell organitzatiu i de processos.

+ info:  directori incentius al  comerç de la Generalitat

Programa PROFIT

Els establiments del nostre país, avui en dia, necessiten poder disposar d’un personal ben preparat que prestigiï l’ofici i pugui satisfer en tot moment les necessitats de la clientela. D’altra banda, la realitat que la ciutadania percep cada dia constata un declivi evident en l’ús de la llengua catalana en el sector de serveis.
Com a resposta a aquesta situació, i per tal de corregir aquestes mancances, el Govern de la Generalitat ha creat el programa PROFIT. Un dels aspectes més importants d’aquest programa és el curs a mida que va dirigit a tots aquells treballadors i treballadores del món dels serveis i que s’ha dissenyat específicament per a cadascun dels sectors.

+ info: http://www.gencat.cat/diue/ambits/turisme/professionals/profit/index.html

Pla Renova't d'Enllumenat Interior de Comerços a Catalunya 2010

L’Institut Català d’Energia ha engegat el Pla Renova't d'Enllumenat Interior de Comerços a Catalunya, que atorga ajuts per a la compra de bombetes, làmpades, sistemes de control d'encesa i regulació de nivell d'il·luminació energèticament eficient.

+ info: www.plarenovat2010.cat