Portada > Actualitat > Notícies > Activitats destacades amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Ciutat Educadora

Activitats destacades amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Ciutat Educadora

29/11/2016

Aquest dimecres, 30 de novembre, Parets se suma al Dia internacional de la Ciutat Educadora amb l’organització d’un seguit d’activitats que tindran lloc als diferents centres escolars del municipi.

Durant el matí, l’alcalde de Parets, Sergi Mingote, lliurarà un plafó de Ciutats Educadores, amb una il·lustració feta pel dibuixant Valentí Gubianas, a les Escoles Bressol del municipi; a les 11 h, farà el lliurament a l’EB La Cuna; a les 11.30 h a l’EB El Cirerer i, a les 12 h, a l’EB El Gargot.

El regidor d’Educació, Miquel Pérez, farà el lliurament del plafó als següents centres educatius: 11.10 h, Col·legi Nostra Senyora de Montserrat; 12 h, Vila Parietes; 12.30 h, Pompeu Fabra; 13 h, ACESCO; 13.30 h, IES Torre de Malla; 14 h, La Sínia, i 15.30 h, escola Lluís Piquer.

A més, a les 16.30 h, tindrà lloc la lectura del manifest de Ciutat Educadora a l’escola Pau Vila. L’alcalde i el regidor també visitaran les biblioteques municipals. A les 17.15 h visitaran la Biblioteca Infantil i Juvenil Can Butjosa i, a les 18 h, la Biblioteca Can Rajoler.

Arxivat a: Educació
Ciutat educadora 2016