L’Ajuntament de Parets dona la benvinguda a la segona convocatòria de Plans d’Ocupació Local 2023

Dijous, 14 de setembre de 2023 a les 00:00

L’acte s’ha celebrat avui, 14 de setembre, a la sala d’exposicions de Can Rajoler

L’Ajuntament de Parets ha celebrat avui la sessió d’acollida i de benvinguda de les persones contractades per mitjà dels Plans d’Ocupació Local, a la sala d’exposicions de Can Rajoler. En total s’han contractat 26 persones a través dels plans, per contractes d’una durada de sis mesos i vuit mesos repartits en diferents departaments i perfils professionals. L’acte ha estat presidit per l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, i la vicealcaldessa i regidora d’Ocupació, Casandra Garcia, juntament amb el responsable de Recursos Humans de l’Ajuntament, Juan Francisco Garcia, que ha especificat la relació laboral que representen els Plans d’Ocupació.

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, ha destacat que “volem posar en valor la feina que realitzen les persones contractades amb aquest programa d’ocupació a l’Ajuntament. En aquest sentit, estem molt orgullosos de la tasca que fan les persones seleccionades des dels Plans d’Ocupació Local no només per l’Ajuntament sinó pel poble en general. L’acte d’avui, per tant, ha servit per donar la benvinguda a les noves persones contractades amb la segona convocatòria dels Plans d’Ocupació i per mostrar l’agraïment a la feina que realitzaran durant aquest temps pel municipi”.

La vicealcaldessa i regidora d’Ocupació, Casandra Garcia, ha explicat que “contractem diversos perfils amb diferents necessitats de l’Ajuntament i pensem que és d’aquelles notícies que fan molta il·lusió perquè és una oportunitat per tota la gent que es pot incorporar al món laboral. A més, recordem que els plans d’ocupació no només són pels mesos que l’Ajuntament els contracta sinó perquè puguin fer el salt al mercat laboral i tinguin contractes de llarga durada. Des de l’Ajuntament recomanem que s’aprofiti aquesta ocasió amb responsabilitat i implicació per la feina i des de la regidora d’Ocupació estem molt contents d’oferir aquest servei als ciutadans i a les ciutadanes”.

Els 26 contractes responen a un total de 20 ofertes de places sense requisits formatius específics i sis per formació de grau professional. En aquest sentit, hi ha 15 contractes de neteja, 1 de consergeria, 4 de brigada de manteniment, 1 de tècnic/a de jardineria i horts, 3 d’administratius/ves i 2 d’agents cívics. Per altra banda, tots els contactes dels Plans d’Ocupació Local són al 70% de la jornada, excepte un d’ells que és al 100%. Els serveis implicats en aquest projecte són: esports, via pública, policia local, manteniment, escola de la natura, educació, cultura i l'SLOP, que vetllen pel bon funcionament del programa i perquè tots es puguin integrar en la dinàmica de l'Ajuntament, realitzant si calen formacions específiques. Els Plans d’Ocupació Locals tenen l’objectiu de facilitar la inserció laboral i millorar les competències professionals de les persones, per aquest motiu, a més d’una experiència de treball, inclou l’acompanyament en la recerca activa de feina.

Darrera actualització: 15.09.2023 | 08:46

Imatges