Portada > Actualitat > Notícies > El DOGC publica les expropiacions pel tercer carril de la C-17 en sentit nord

El DOGC publica les expropiacions pel tercer carril de la C-17 en sentit nord

04/12/2020

Concretament, 38 expropiacions paretanes són necessàries per a dur a terme l’obra

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya la relació dels béns i drets afectats per l’execució de les obres del tercer carril de la calçada en sentit nord a la carretera C-17.

El projecte AB-15032.F2, que pertany a les obres del tercer carril en sentit nord de la carretera C-17 en el tram Parets del Vallès-Granollers, inclou cinquanta expropiacions de les quals 38 són a Parets del Vallès que fan necessària la seva ocupació per continuar amb el procés, en aquest cas, la licitació de les obres.

Així doncs, totes les persones interessades i les titulars de drets reals o d'interessos econòmics sobre els béns afectats poden presentar al·legacions davant del Departament de Territori i Sostenibilitat en un termini de 15 dies, des del dia de la publicació.

Cal recordar que les obres del tercer carril de la C-17 en sentit sud ja es van iniciar el passat mes de novembre amb la previsió inicial que el termini d’execució sigui de 14 mesos.

Per a més informació podeu consultar el tauler d'anuncis de l'Ajuntament en aquest enllaç. També podeu consultar els plànols descarregant-vos el PDF adjunt i visitar l’espai de la web de l’Ajuntament sobre les afectacions per les obres de la carretera C-17.

Arxivat a: Urbanisme
Ampliació de la C-17 en sentit sud

Arxius adjunts