Portada > Actualitat > Notícies > Portes obertes i preinscripcions a les escoles bressol de Parets

Portes obertes i preinscripcions a les escoles bressol de Parets

26/03/2021

Les escoles bressol celebraran jornades de portes obertes a l’abril i obriran el període de preinscripcions telemàtiques del 10 al 21 de maig

Durant el pròxim mes d’abril les escoles bressol de Parets celebraran jornades de portes obertes per a totes les famílies amb nens i nenes d’entre 0 i 3 anys.

El primer centre a organitzar portes obertes serà l’Escola Bressol Municipal El Gargot, el dissabte, 10 d’abril, durant tot el matí. Per veure el centre, s’ha de reservar cita prèvia al número de telèfon 93 562 20 05 o a l’adreça de correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) .

La setmana següent, el dissabte, 17 d’abril, l’Escola Bressol Municipal El Cirerer celebrarà la jornada de portes obertes també al matí. De la mateixa manera, per conèixer l’escola cal trucar per demanar cita al 93 562 51 75 o escriure un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) .

L’Escola Bressol Municipal La Cuna obrirà les seves portes el dissabte, 24 d’abril, durant tot el matí. Per visitar l’escola, s’ha de reservar cita al telèfon 93 562 49 54 o a l’adreça de correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) .

La Xana, l’escola bressol privada homologada per la Generalitat, ofereix entrevistes personalitzades amb cita prèvia. Per demanar hora cal trucar al 93 573 96 61 o escriure a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Preinscripcions telemàtiques del 10 al 21 de maig

El període de preinscripcions per al curs 2021-2022 serà del 10 al 21 de maig. Les sol·licituds per a les escoles bressol municipals hauran de fer-se en línia amb un certificat digital a través de la Seu electrònica de l’Ajuntament.

Per a qualsevol dubte sobre el tràmit telemàtic podeu contactar amb l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), al telèfon 93 573 88 88, a partir del 7 de maig.

Per a més informació sobre les escoles bressol municipal podeu descarregar-vos el tríptic adjunt o consultar l'espai web Curs 2020-2021

Arxivat a: Educació
Portes obertes i preinscripcions a les escoles bressol de Parets
Portes Obertes a les escoles bressol de Parets 2021
Preinscripcions a les Escoles Bressol Municipals de Parets 2021

Arxius adjunts